Het besloten gedeelte van deze site is alleen voor bestuursleden en medewerkers van het KVW Susteren.

Je dient je te registreren met je ware voor- en achternaam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum.

Wij hebben deze naw-gegevens nodig om aan de gemeente Echt-Susteren de juiste informatie te kunnen verstrekken met betrekking tot de leeftijdsopbouw van onze leiding en of de medewerkers in Echt-Susteren wonen of daarbuiten.

Je e-mail adres is nodig om je password te kunnen resetten in geval je het bent vergeten. Een telefoonnummer is om je indien nodig tijdig te kunnen bereiken.

Voordeel van het centraal verzamelen van deze gegevens hier is dat je voortaan zelf mogelijke wijzigingen kunt invoeren. En het bijhouden van de administratie wordt vele malen beter en overzichtelijker.  

Zodra je je hebt geregistreerd, krijg je op het opgegeven e-mail adres een mailtje met een link. Door op die link te klikken bevestig je je email-adres. De beheerder van de website ontvangt bericht dat er een nieuwe medewerker is aangemeld en activeert vervolgens jouw account.

Zodra we weer gaan opstarten met een nieuw jaar Kindervakantiewerk sturen we aan iedereen een mail met de vraag of hij/zij weer wil meedoen. Je kan via deze mail reageren met drie opties:

Als je hebt aangegeven dat je niet meer mee doet, wordt je account afgesloten. Als je je daarna bedenkt moet je je opnieuw registreren.

Na de laatste leiding-vergadering worden ook de accounts afgesloten van mensen die zich niet hebben laten zien tijdens de vergaderingen en ook niet expliciet hebben vermeld dat zij wel meedoen maar niet op vergaderingen kunnen/konden zijn.

We hopen je weer te mogen ontmoeten bij het Kindervakantiewerk Susteren in 2016!