Je kan deelnemen aan het kindervakantiewerk als je in het jaar daarvoor op de basisschool of op de brugklas van de middelbare school zat. De kinderen uit groep 1 van de basisschool (Die dus komend jaar naar groep 2 gaan) doen drie dagen mee (Maandag, Woensdag en Vrijdag). De andere kinderen doen van Maandag tot en met vrijdag mee en mogen ook deelnemen aan een avond programma op de donderdagavond.

Om mee te doen moet je je van te voren inschrtijven en het inschrijfgeld moet betaald zijn.

De betaaldatum van het inschrijfgeld is ruim voor de aanvang van de week. Dit heeft er mee te maken dat wij voor de week begint matrialen, t-shirts en overige zaken moeten aanschaffen en daar natuurlijk geld voor nodig hebben.

De reden dat we een uiterste datum voor inschrijving hebben is dat wij op tijd de t-shirts in de juiste maten moeten bestellen. Als een kind nog wordt aangemeld na de uiterste aanmeld datum, kunnen we dan ook niet garanderen dat hij/zij een t-shirt krijgt.

In het voorjaar start de inschrijving. Op dat moment word er een informatiefolder plus inschrijf formulier uitgedeeld aan de kinderen van 'de Sprindonk' en 'In het Park'.

Voor kinderen die niet op een van deze twee scholen zitten plaatsen we deze documenten op de website voor downloading. Op de formulieren staat vermeld wanneer en hoe u deze kan inleveren.

Download bewaarfolder 2019

Download inschrijfformulier 2019