Organisatie van het KinderVakantieWerk (KVW)

KVW Susteren is een stichting. We kennen dan ook de volgende mensen die meewerken.

• Leden van het stichtings bestuur.
  • Vrijwiligers voor de leiding.
  • Deelnemers.

De leden van het stichting bestuur vervullen buiten hun bestuurstaak werken gedurende de week samen met de vrijwilligers in de diverse groepen.

We onderschijden de volgende groepen:

• Leiding groep groen
  • Leiding groep rood
  • Groep 14+
  • Groep paars.
  • Redactie krantje.

Tijdens de week heeft de leiding van de groepen kinderen geen t-shirt in de kleur van de groep maar een donker blauw t-shirt. Dit is gedaan om duidelijk te maken wie leiding is en wie deelnemer.

De leden van groep 14+ hebben een licht-blauw t-shirt en de leden van groep paars een paars t-shirt. De leden van de redactie hebben ook een paars t-shirts.

de 14+ groep bestaat uit personen tussen de 14 en 16 jaar. Deze groep helpt bij het uitvoeren van diverse programma onderdelen en verzorgt ook minstens een onderdeel voor alle deelnemers van KVW.

Via de menukeus bestuur krijgt u een overzicht van het bestuur en de hoofdleiding van de drie groepen.

De groep paars houdt zich bezig met allerlei ondersteunende taken gedurende de week