Locatie

Tijdens de KVW-week houden we het liefst zoveel mogelijk activiteiten lekker in de buitenlucht. 
Susteren heeft prachtige locaties met bos en veld, en bij de homes is doorgaans ook volop gelegenheid tot bijvoorbeeld het houden van waterspellen. 
Dat betekent wel, dat het vooraangekondigde programma soms kan wijzigen, als de weersomstandigheden niet zo goed zijn als we hadden gehoopt. 
Hieronder geven we aan hoe we dit aanpakken. 

Vast staat dat de opening van de week op maandagochtend om 09:00 uur is. 

Dit jaar doen we dat op het speelveld waar vroeger de Bibliotheek stond (Tussen Onderkampstraat, Jozefstraat en Doctor Mostartstraat)

Mocht het onverhoopt zo zijn, dat de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, en de aangekondigde buiten-locatie is geen goed idee, dan worden de activiteiten naar binnen verplaatst. 
Als daarvoor de locatie moet veranderen, proberen we dit tevoren aan te kondigen.
Hier op de website en/of in het dagelijkse krantje.
Is het daarvoor te laat (wolkbreuk, noodweer, hagelstormen, valwinden) dan zorgen we dat op de geplande locatie leiding staat die kan vertellen waar je heen moet. 

Kijk vlak voor vertrek nog even hier op de site, vooral bij onverwachte weersomslagen. 
We kunnen helaas niet altijd garanderen dat we urgente wijzigingen nog op de site geplaatst hebben voordat het programma aanvangt. 

Programma 

We hebben centrale activiteiten voor alle kinderen samen, en we hebben groepsprogramma's.
Bij de centrale activiteiten (opening, afsluiting) zijn ouders welkom als publiek. 
Niet bij het jaarlijkse gezamenlijke uitstapje, omdat daar altijd kosten aan verbonden zijn en er extra regels gelden; denk aan onze dagtrips naar Valdeludo, kasteel Limbricht, Kinderland Heerlen, Pee Wee Posterholt, Gaia Zoo, en dit jaar Klein Zwitserland in Tegelen.

De groepsprogramma's (dit jaar Groep Groen en Groep Rood) worden tevoren niet bekend gemaakt; het moet een verrassing blijven! Wat we wel laten weten, middels het dagelijkse krantje, is wat meegenomen moet worden voor de komende dag. Denk aan: zwemkleding en handdoek, dichte schoenen en lange broek, een fiets, zonnebrandcrème, een lunchpakket. 
Veel hiervan is eigenlijk dagelijks een must. Je kan het jezelf makkelijk maken door een rugzak met al deze artikelen klaar te zetten en mee te nemen voor dagelijks gebruik.  
Een naamlabel aan de tas maakt het extra handig.